Σχετικα με μας

welcome!

Ποιοι Ειμαστε

Η εταιρία μας ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΑΛΙΕΡΗΣ δραστηριοποιείτε στο χώρο των  Ελαστικών – Ζαντών από το 1981 στην ΠΑΤΡΑ μετρώντας  35 χρόνια εμπειρίας και  τεχνογνωσίας  πάνω στο ελαστικό, με δυο καταστήματα στην Πάτρα, στις δυο εισόδους της  πόλης. Είμαστε πάντα διπλά στον πελάτη ιδιώτη, αλλά και στον επαγγελματία με υπεύθυνες λύσεις και σοβαρές προτάσεις  και με την δυνατότητα να προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα επωνύμων ελαστικών αυτοκίνητων και μότο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (Pirelli, Bridgestone,Michelin, Continental, Dunlop,Toyo, Metzeler) αλλά και πολλές ακόμα οικονομικές λύσεις (Barum,Kleber,Sava, Viking,Amtel,Kormoran).

Παράλληλα, με το κινητό συνεργείο που διαθέτουμε μπορούμε να φτάσουμε έγκαιρα στο σημείο που θα παραστεί ανάγκη για την άμεση επισκευή του ελαστικού σας, ώστε να είστε σε θέση να συνεχίσετε χωρίς ταλαιπωρία για τον προορισμό σας.

Στα καταστήματα μας μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού και της  τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων, σας παρέχουμε  αξιόπιστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση

Untitled-2
Pirelli
Michellin
Toyo
Continetal
Good Year
Bridgeston